انتخاب موضوع پايان نامه انتخاب موضوع پايان نامه .

انتخاب موضوع پايان نامه

تعهد نامه اصالت پايان نامه كارشناسي ارشد

تعهد نامه اصالت پايان نامه كارشناسي ارشد
اينجانب خديجه امامي دانش آموخته مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته به شماره دانشجويي ۹۱۰۶۳۱۹۸۳ در رشته مردم شناسي كه در تاريخ ۹/۷/۹۳ از پايان نامه خود تحت عنوان: «مطالعه مردم¬شناختي كاربرد داروهاي گياهي در درمان مردم كرد كرمانج» با كسب نمره ۱۸ و درجه عالي دفاع نموده¬ام بدين وسيله متعهد مي¬شوم:
۱-اين پايان نامه حاصل تحقيق و پژوهش انجام شده توسط اينجانب بوده و در مواردي كه از دستاوردهاي علمي و پژوهشي ديگران (اعم از پايان نامه، كتاب، مقاله و… ) استفاده نموده¬ام، مطابق ضوابط و رويه¬هاي موجود، نام منبع مورد استفاده و ساير مشخصات آن را در فهرست ذكر و درج كرده¬ام.
۲-اين پايان نامه قبلاً براي دريافت هيچ مدرك تحصيلي (هم سطح، پايين¬تر يا بالاتر) در ساير دانشگاه¬ها و مؤسسات آموزش عالي ارائه نشده است.
۳-چنانچه بعد از فراغت از تحصيل قصد استفاده و هر گونه بهره برداري اعم از چاپ كتاب، ثبت اختراع، و … از اين پايان نامه را داشته باشم، از حوزه معاونت پژوهشي واحد مجوزهاي مربوطه را اخذ نمايم.
۴-چنانچه در هر مقطع زماني خلاف موارد فوق ثابت شود، عواقب ناشي از آن را بپذيرم و واحد دانشگاهي مجاز است با اينجانب مطابق ضوابط و مقررات رفتار نموده و در صورت ابطال مدرك تحصيلي¬ام هيچگونه ادعايي نخواهم داشت.

چكيده  موضوع پايان نامه ( شامل خلاصه، اهداف، روش هاي اجرا و نتايج به دست آمده):
از آغازين زمان تمدن، مردم با گياهان پيرامونشان ارتباط داشته¬اند. اعتقاد به قدرت شفادهي گياهان شايد خيلي پيش¬تر از اين¬كه آن¬ها به ثبت برسند در ميان مردمان وجود داشته¬است. گياهان علاوه بر اين¬كه در زندگي و حيات مادي انسان¬ها نقش داشته¬اند، در شكل¬گيري ساختار اسطوره¬ها، باورها و اعتقادات نيز دخيل بوده¬اند.
وابستگي انسان به طبيعت به منظور تامين نيازهاي اساسي مادي خود همچون خوراك، پوشاك و مسكن، بيش از همه با گياه ارتباط مي¬يابد، تعريف جامعه انساني بدون توجه به وابستگي آن به قلمرو گياهي معنا ندارد.
بررسي چگونگي اين ارتباط تنگاتنگ ميان انسان و گياه در قالب علم قوم¬گياه-شناسي انجام مي¬گيرد. قوم¬گياه¬شناسي Ethnobotany علمي است ميان¬رشته¬اي و از ديدگاه مردم¬شناسي، به مطالعه روابط بسيار پيچيده¬اي كه بين انسان و گياه وجود داشته و دارد مي¬پردازد و رشته¬اي است فراگير، زيرا هيچ گروهي از مردم را نمي¬توان يافت كه زندگي ايشان به گياهان وابسته نباشد، از گياهان بهره-برداري نكنند و بر نام¬گذاري و طبقه¬بندي گياهان در بوم¬گاهشان نپرداخته باشند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ آذر ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۴۸:۱۳ توسط:علي موضوع:

گر شَكرخواري است آن جان كندن است

گر شَكرخواري است آن جان كندن است

در نگارش اين پايان نامه ياري¬هاي مشفقانه و بي¬بخل استادان در تمامي مراحل كار به مانند توشه¬اي بركت‌خيز رفيق راهم بود. لازم مي¬دانم از تلاش آنها قدرداني كنم و همتشان را بستايم و بر دست و ذهن دانشوارانه¬اشان بوسه تحسين زنم.
از خانم دكتر تربتي، استاد راهنماي اين كار كه با راهنمايي¬هاي مفيد و موثر و تذكرات بجا مسير پرپيچ و خم اين رساله را هموار ساختند.
از دكتر يونس شكرخواه كه همانند برادري مهربان و مشاوري امين چه در اين رساله و چه در ديگر امور وقت و انرژي و دانششان را بي¬ريب و رشوت در اختيارم گذاشتند.
از دكتر نادر صادقي لواساني كه در مقام استاد داور، تذكرات راهگشا براي اين كار دادند و در نهايت از همسر مهربانم، مريم جباري اميري، كه اگر نبود پي¬گيري¬هاي مشفقانه و بسترسازي¬هاي گره¬گشايش، اين كار به فرجام و انجامي نمي¬رسيد.
انهُ وليٌ النّعم

 

هدف از اين  موضوع پايان نامه براي پژوهش بررسي«نقش اخلاق حرفه‌اي در توسعه روزنامه‌نگاري‌ از ديدگاه سردبيران مطبوعات و استادان ارتباطات و روزنامه‌نگاري تهران» بود. پژوهش حاضر با استفاده از روش آماري كيو و نرم‌افزار كوانل انجام شد.
بعد از تدوين پرسش¬نامه¬اي با ۶۰گويه، پرسش¬نامه¬ها براي ۲۰ استاد و مدرس ارتباطات و روزنامه‌نگاري و ۲۰ سردبير مطبوعات و سايت¬ها ارسال شد. اين پژوهش به دنبال اثبات فرضيه خاصي نبود، بلكه قصد آن بود ديدگاه و نگرش سردبيران مطبوعات و استادان علوم ارتباطات در مورد اخلاق حرفه¬اي روزنامه نگاري و نقش آن در رشد و توسعه اين حرفه به دست آيد.
متغير وابسته اين پژوهش «توسعه روزنامه‌نگاري» بود و متغير مستقل «اخلاق حرفه‌اي روزنامه‌نگاري» كه در ۶۰ گويه مورد پرسش در دو گروه يادشده اجرا شد. داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار كوانل تحليل شد و ضريب همبستگي پيرسون ۶۲۴/۰ به دست آمد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ آذر ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۴۷:۳۹ توسط:علي موضوع:

نقش فن آوري اطلاعات و ارتباطات در توسعه ارتباط الكترونيكي

گروه علوم ارتباطات اجتماعي
پايان نامه كارشناسي ارشد رشته علوم ارتباطات اجتماعي

عنوان : نقش فن آوري اطلاعات و ارتباطات در توسعه ارتباط الكترونيكي با مشتري (ECRM) در بانك تجارت

استاد راهنما :جناب آقاي دكتر سيد علي رحمانزاده
استاد مشاور :جناب آقاي دكتر اسماعيل كاوسي

نگارنده :مهدي فرج اللهي

پائيز۱۳۹۲

امروزه اهميت فناوري اطلاعات و ارتباطات در توسعه ارتباط الكترونيكي با مشتري (ECRM) به روشني مشخص شده است اين پژوهش در پنج فصل مختلف ارائه شده است،فصل اول به كليات تحقيق اختصاص يافته است .فصل دوم از موضوع پايان نامه دو بخش شامل مباحث نظري و ادبيات تحقيق و هم چنين سابقه علمي و پژوهشهاي انجام شده در رابطه با تحقيق تشكيل شده است.فصل سوم به روش تحقيق مي پردازد، با توجه به موضوع مورد پژوهش و اهداف مورد نظر روش تحقيق مورد استفاده در اين مطالعه توصيفي از نوع تحقيقات پيمايشي مي باشد .كه جامعه آماري اين پژوهش را كليه مشتريان در بانك تجارت تشكيل مي دهند. ابزارگردآوري اطلاعات و داده هاي مورد نياز در اين پژوهش پرسشنامه مي باشد كه شامل ۳۰ سؤال بوده و توسط محقق تنظيم گرديده است و بر اساس ضريب آلفاي كرونباخ ، اعتبار آن ۹۴/. برآورد گرديده است كه بيانگر اعتبار بالاي ابزار اندازه گيري است.فصل چهارم به تجزيه و تحليل يافته هاي پژوهش پرداخته است،تجزيه و تحليل داد هاي اين تحقيق در دو سطح آمار توصيفي و استنباطي صورت گرفته است.
به منظور سنجش پنج فرضيه پژوهش از آزمون t (تك متغيره) و به منظور مقايسه نظرات پاسخ دهندگان با توجه به سن ومدرك تحصيلي… از آزمون تحليل واريانس استفاده شده است.فصل پنجم به نتيجه گيري و ارائه پيشنهادات اختصاص يافته است.تجزيه وتحليل يافته هاي مربوط به سؤال اصلي تحقيق نشان داد كه آموزش به كاركنان و مديران در زمينه به كارگيري فناوري اطلاعات موجب توسعه ارتباط الكترونيكي با مشتري (ECRM) مي شود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ آذر ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۴۷:۰۶ توسط:علي موضوع: