انتخاب موضوع پايان نامه انتخاب موضوع پايان نامه .

انتخاب موضوع پايان نامه

تعهد نامه اصالت پايان نامه كارشناسي ارشد

تعهد نامه اصالت پايان نامه كارشناسي ارشد
اينجانب خديجه امامي دانش آموخته مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته به شماره دانشجويي ۹۱۰۶۳۱۹۸۳ در رشته مردم شناسي كه در تاريخ ۹/۷/۹۳ از پايان نامه خود تحت عنوان: «مطالعه مردم¬شناختي كاربرد داروهاي گياهي در درمان مردم كرد كرمانج» با كسب نمره ۱۸ و درجه عالي دفاع نموده¬ام بدين وسيله متعهد مي¬شوم:
۱-اين پايان نامه حاصل تحقيق و پژوهش انجام شده توسط اينجانب بوده و در مواردي كه از دستاوردهاي علمي و پژوهشي ديگران (اعم از پايان نامه، كتاب، مقاله و… ) استفاده نموده¬ام، مطابق ضوابط و رويه¬هاي موجود، نام منبع مورد استفاده و ساير مشخصات آن را در فهرست ذكر و درج كرده¬ام.
۲-اين پايان نامه قبلاً براي دريافت هيچ مدرك تحصيلي (هم سطح، پايين¬تر يا بالاتر) در ساير دانشگاه¬ها و مؤسسات آموزش عالي ارائه نشده است.
۳-چنانچه بعد از فراغت از تحصيل قصد استفاده و هر گونه بهره برداري اعم از چاپ كتاب، ثبت اختراع، و … از اين پايان نامه را داشته باشم، از حوزه معاونت پژوهشي واحد مجوزهاي مربوطه را اخذ نمايم.
۴-چنانچه در هر مقطع زماني خلاف موارد فوق ثابت شود، عواقب ناشي از آن را بپذيرم و واحد دانشگاهي مجاز است با اينجانب مطابق ضوابط و مقررات رفتار نموده و در صورت ابطال مدرك تحصيلي¬ام هيچگونه ادعايي نخواهم داشت.

چكيده  موضوع پايان نامه ( شامل خلاصه، اهداف، روش هاي اجرا و نتايج به دست آمده):
از آغازين زمان تمدن، مردم با گياهان پيرامونشان ارتباط داشته¬اند. اعتقاد به قدرت شفادهي گياهان شايد خيلي پيش¬تر از اين¬كه آن¬ها به ثبت برسند در ميان مردمان وجود داشته¬است. گياهان علاوه بر اين¬كه در زندگي و حيات مادي انسان¬ها نقش داشته¬اند، در شكل¬گيري ساختار اسطوره¬ها، باورها و اعتقادات نيز دخيل بوده¬اند.
وابستگي انسان به طبيعت به منظور تامين نيازهاي اساسي مادي خود همچون خوراك، پوشاك و مسكن، بيش از همه با گياه ارتباط مي¬يابد، تعريف جامعه انساني بدون توجه به وابستگي آن به قلمرو گياهي معنا ندارد.
بررسي چگونگي اين ارتباط تنگاتنگ ميان انسان و گياه در قالب علم قوم¬گياه-شناسي انجام مي¬گيرد. قوم¬گياه¬شناسي Ethnobotany علمي است ميان¬رشته¬اي و از ديدگاه مردم¬شناسي، به مطالعه روابط بسيار پيچيده¬اي كه بين انسان و گياه وجود داشته و دارد مي¬پردازد و رشته¬اي است فراگير، زيرا هيچ گروهي از مردم را نمي¬توان يافت كه زندگي ايشان به گياهان وابسته نباشد، از گياهان بهره-برداري نكنند و بر نام¬گذاري و طبقه¬بندي گياهان در بوم¬گاهشان نپرداخته باشند.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ آذر ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۴۸:۱۳ توسط:علي موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :